Регистър на разрешения за удължено работно време.

Конфигуриране на цена,...
Условия за ползване
Базовото приложение включва

1. Базово Web приложение за създаване и поддържане на публичен регистър на издадените разрешения на стопански субекти за удължено работно време, администриране на системата: потребители и делегиране на права; Номенклатурни данни и настройка на шаблони на документи издавани от приложението.
2. Деловоден регистър: Регистър на заявленията, входящата и изходяща кореспонденция за регистрация, вписвания и промяна на обстоятелства на издадените разрешения, Издаване на разрешения, откази, обжалване и др.
3. Регистър на издадените разрешения на стопански субекти за удължено работно време, Работа с данните от регистъра, търсене, печат на регистъра, прикачване на документи с информационна стойност и др.
4. Справки анализи и отчети. Експорт на данни в широко използвани файлови формати.
5. Помощна система за потребителите на системата.
6. Web базирано приложение за публичен достъп на обществеността до регистъра. Работи като самостоятелно приложение или интегрирано с WEB страницата на общината.

# 
N: 
Продукт 
Описание 
Цена в лв. 
Кратко описание 
WBT-14-0001Регистър на разрешителни за удължено работно времеБазово приложение880,00Свали
WBT-14-0002Web приложение - публичен Регистър на разрешителни за удължено работно времеWeb приложение - публичен Регистър на разрешителни за удължено работно време610,00
Page 1 of 1 (2 items)FirstPrev1NextLast v
Брой избрани: 0
Добави към кошницата
 Важно!

При необходимост можете да заявите оказване на техническа помощ при инсталиране и настройване на програмните продукти на тел.+ 359 894 747 006 или на адрес support@atapps.bg, atapps.bg@gmail.com

За всички програмни продукти инсталирането е напълно безплатно при осигурен отдалечен достъп до съответните компютърни конфигурации

Ценовите и лицензионните условия подлежат на промяна с или без предизвестие!

Право на връщане

Ако през първите 14 дни след закупуване на наши продукти не сте доволни от техните възможности, можете да поискате пълно възстановяване на сумата, която сте платили на "АТ Софтуерни приложения" ЕООД, като пишете на support@atapps.bg, atapps.bg@gmail.com или като се обадите на тел.+ 359 894 747 006.

Моля изчакайте...