Обратно

Регистър на сдруженията на собствениците в сгради в режим на етажна собственост.

Конфигириране на цена,...
Условия за ползване
Базовото приложение включва

 

1. Базово Web приложение за създаване и поддържане на публичен регистър на сдруженията на собствениците в сгради в режим на етажна собственост, администриране на системата: потребители и делегиране на права; Номенклатурни данни и настройка на шаблони на документи издавани от приложението.
2. Деловоден регистър: Регистър на заявленията, входящата и изходяща кореспонденция за регистрация, вписвания и промяна на обстоятелства на сдружения на собствениците в сгради в режим на етажна собственост по Наредба РД-02-20-8/11.05.2012 г, Вписване на регистрирани сдружения, откази, обжалване и др.
3. Регистър на сдружения на собствениците: Регистър на регистрираните сдружения на собствениците в сгради в режим на етажна собственост, Работа с данните от регистъра, търсене, печат на регистъра, прикачване на документи с информационна стойност и др.
4. Справки анализи и отчети. Експорт на данни в широко използвани файлови формати.
5. Помощна система за потребителите на системата.
6. „eRegBuildingPub” Web базирано приложение за публичен достъп на обществеността до регистъра. Работи като самостоятелно приложение или интегрирано с WEB страницата на общината.

 

Посочените цени са валидни до 31.12.2018

# 
N: 
Продукт 
Описание 
Цена в лв. 
Кратко описание 
WBB-13-0001Регистър на сдруженията на собствениците в сгради в режим на етажна собственостБазово приложение770,00Свали
WBB-13-0002Web приложение - публичен Регистър на сдруженията на собствениците в сгради в режим на етажна собственостWeb приложение - публичен Регистър на сдруженията на собствениците в сгради в режим на етажна собственост210,00
Page 1 of 1 (2 items)FirstPrev1NextLast v
Брой избрани: 0
Добави към кошницата
 Важно!

При необходимост можете да заявите оказване на техническа помощ при инсталиране и настройване на програмните продукти на тел.+ 359 894 747 006 или на адрес support@atapps.bg, atapps.bg@gmail.com

За всички програмни продукти инсталирането е напълно безплатно при осигурен отдалечен достъп до съответните компютърни конфигурации

Ценовите и лицензионните условия подлежат на промяна с или без предизвестие!

Право на връщане

Ако през първите 14 дни след закупуване на наши продукти не сте доволни от техните възможности, можете да поискате пълно възстановяване на сумата, която сте платили на "АТ Софтуерни приложения" ЕООД, като пишете на support@atapps.bg, atapps.bg@gmail.com или като се обадите на тел.+ 359 894 747 006.

АТ Софтуерни приложения ЕООД
Copyright © 2018 AtApps. All Rights Reserved